CUPRA Thisted

Tag med Tavascan tilbage til rødderne

Blot et par kilometer fra grænsen til Frankrig troner landsbyen Tavascan op i hjertet af Pyrenæerne. CUPRA Tavascan, der har fået sit navn fra byen, har begivet sig ud på en rejse dertil.

Her mødes de to virkeligheder for at opdage, at de deler meget mere end blot et navn.

CUPRA Tavascan er vores første fuldelektriske SUV, og med sine 250 kW lever den op til sin navnebror, som er hjemsted for et af de mest ukonventionelle vandkraftværker i området.

Redifinering af elektrificering

Beliggende 500 meter dybt inde i bjergene og med et af de vigtigste vandfald i Europa, har det fuldstændig ændret livet i landsbyen, med måden at gentænke elektrificering på. Dette mål deles af CUPRA, som også har til formål at redefinere elektrificeringen med CUPRA Tavascan og bevise, at elbiler kan levere høj sporty præstation.

En stor del af byen Tavascans naturressourcer, såsom de mere end 50 søer, er gearet til produktion af grøn energi. Den forpligtelse til elektrificering deles af CUPRA. Vores rejse mod elektrificering er vores ustoppelige impuls, og CUPRA Tavascan er ikke et svar på forandringer; det er bilen, der skaber dem. 

Læs mere om CUPRA Tavascan

18a889f7-33da-40f0-bf70-50f61c58fa3e_638440280605666841.jpg